política de privacitat i protecció de dades

Aquesta web www.llibresgrafics.cat, compleix amb la normativa de protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent).

Sóc Ermínia Altarriba, directora i gerent de Llibresgràfics. Som autors d’aquest web, estem a Berga (Barcelona) i pots contactar amb nosaltres enviant-nos un email a erminia@llibresgrafics.com.

Et confirmem que per a la navegació pel blog i la web, no és necessària la sol·licitud ni utilització de cap dada dels usuaris.

Si algun usuari contacta amb nosaltres mitjançant una de les vies possibles (email, formulari de contacte o subscripció per email), les dades s’incorporen a una llista de correu, de la qual Llibresgràfics és responsable tant de la gestió com del seu tractament, emprant totes les mesures de seguretat requerides per garantir la seguretat de les dades. Aquestes dades ofertes pels usuaris només es faran servir per a la destinació que van ser facilitades.

El nom i email dels nostres clients s’incorporarà en una llista de correu per tal de poder enviar-los informació relativa als productes o serveis que hagin contractat.

L’adreça postal dels clients que adquireixin els nostres productes serà emmagatzemada només fins que tinguem la confirmació de la recepció de la comanda. Després l’eliminarem de la nostra base de dades.

A més, volem deixar-te clar que, com el pagament de les compres dels nostres productes es realitza a través de la passarel·la segura de pagament de Paypal, nosaltres mai accedirem a les teves dades bancàries.

Si en qualsevol moment algun usuari vol accedir a les seves dades, rectificar-les o cancel·lar-poden exercir els drets d’oposició, accés i informació, rectificació, cancel·lació de les seves dades i revocació de la seva autorització enviant-nos una carta per correu certificat amb la seva petició i còpia del seu DNI a Llibresgràfics.

Sobre la cessió de les teves dades a tercers, nosaltres en cap moment donarem a ningú les dades que ens has facilitat sense el teu permís.

Per a finalitzar, et recordem que l’accés a aquesta web pot implicar la utilització de cookies, que com bé saps és informació que s’emmagatzema en el teu navegador per facilitar la navegació. Pots consultar la nostra política de cookies aquí.

Si tens qualsevol dubte respecte al tractament de les teves dades i de la seva privacitat, si us plau, escriu-nos.