El teu àlbum fotogràfic professional

La nostra vida diària és plena d’obligacions. La família, la feina… no ens deixen gairebé temps per a nosaltres. Si vols fer un àlbum fotogràfic professional dels viatges, celebracions…, de tot el que t’emociona  i no trobes mai el moment, nosaltres t’ajudarem i així el teu llibre fotogràfic no  serà una càrrega. Et convidem que vegis  les característiques dels nostres llibres:

àlbum de fotos professional

formats

Et proposem tres mides d’àlbum fotogràfic: el petit de 18×18 cm i els grans de 30×30 cm o  33×28 cm

Tapa dura impresa. Paper estàndard.

Fa molts anys que fem llibres professionals de fotografia. Hem arribat a la conclusió que aquestes tres mides són les millors.

El petit: reservat per a fotos fetes amb Smartphone o que no tenen gaire qualitat. Si tens dubtes, demana’ns opinió.

Els grans: els llibresgràfics per excel·lència. Són espectaculars! Et sorprendran. Son uns formats agradables, grans, elegants… una meravella!

No obstant això, si vols un altre format, consulta’ns-ho.

     

portades

Ja sabem que les coses entren pels ulls i que una imatge val més que mil paraules. Per això, posem molt interès en la portada del teu llibre d’àlbum de fotos. Dissenyarem una portada personalitzada per al teu àlbum, molt atractiva, adequada a la temàtica del llibre i amb detalls molt personals. La impressió és en tapa dura i pel·liculada en mate perquè no tinguem problemes de conservació. Ja veuràs com t’agradarà!
àlbum de fotos professional
àlbum de fotos professional

maquetació

Cada pàgina té la seva importància. Cada foto ha de tenir un tractament diferent i el resultat final depèn de la gràcia de la tipografia, de la composició i del color. Fem unes maquetacions molt elegants, que ressaltaran al màxim les teves fotografies i alló que vols transmetre. Per a cada àlbum, una maquetació diferent. Aquesta és la voluntat: això li donarà una personalitat al teu llibre i la qualitat d’un àlbum fotogràfic professional        

tractament de les imatges

Obrim, d’una a una, cadascuna de les fotografies. Les ajustem de color, de contrast, de to…, és a dir, les millorem. Per posar un exemple, un problema habitual és el contrallum: la llum del darrere enganya el fotòmetre de la càmera i fa que la persona quedi molt fosca. Amb el tractament adequat, podem millorar la fotografia substancialment. No obstant això, millor que les fotografies tinguin el màxim de qualitat. Miracles no en fem!! Et posem un exemple de l’abans i el després del tractament de la fotografia:
àlbum de fotos professional
àlbum de fotos professional

retoc de fotos

Moltes vegades tenim fotografies antigues que estan molt malmeses. El nostre especialista en retoc fotogràfic, el Pol, pot recuperar i millorar extraordinàriament les teves fotos. Demana’ns pressupost.

Vols que el teu llibre gràfic sigui irresistible?

Doncs ha arribat el moment que les teves fotos tinguin vida pròpia i aconsegueixis que els teus records siguin inoblidables.
Vam anar a l’Índia el setembre de 2012. Des de llavors que tenia pendent fer-ne un àlbum, perquè va ser un viatge espectacular. Volia un record perquè, com sempre, ens vam passar a l’hora de fer les fotos i teníem l’ordinador ple, però no en disfrutàvem perquè no ens les miràvem mai. Fa mandra… No trobava mai el moment, el temps ni les ganes de fer-ne un àlbum. Vaig veure el que ens oferia Llibresgràfics i va ser una revelació: vaig enviar les fotos, em van fer una prova, vaig fer alguns canvis (no gaires perquè ho van encertar tot a la primera), vaig afegir algun títol i, fins i tot, hi vam posar els bitllets, entrades i tiquets que havia guardat jo. Finalment, el vaig poder regalar al Ricard el dia del seu aniversari. Va ser com tornar a reviure el viatge! De debò, un gran record!
Ricard & Montse

Vam fer el nostre viatge de nuvis a Islàndia, la terra del foc, de l’aigua, del gel… Ens va enamorar aquest país tan diferent del nostre i, encara que era el novembre i que no ens va fer gaire bon temps, vam gaudir de la natura i dels paisatges meravellosos. Jo tinc coneixements bàsics de fotografia, però el canvi que van fer les nostres fotos quan les van haver tractat per fer-nos l’àlbum va ser extraordinari. Amb les meves descripcions i una maquetació super-professional n’hem fet un llibre preciós! En tindrem un record per sempre!!
Sílvia & Carles

El juliol de 2014 l’Olga i l’Àngel es van casar. Els amics no sabíem què regalar-los. Vam veure aquest servei i ens va agradar molt. Vam fer fotos el dia del casament i vam poder fer un àlbum molt personal, divertit però, alhora, molt professional. Si l’haguéssim contractat a un fotògraf ens hauria sortit caríssim! En canvi, així, vam poder fer un regal als nuvis que recordaran tota la vida. Ens ha agradat molt!
Els amics

×