El disseny gràfic i tu!!

El disseny gràfic és una branca del  màrqueting imprescindible  per a la teva empresa, negoci o esdeveniment. Sovint, però, s’ignora i es deixa de banda. Des de Llibresgràfics et podem ajudar a que la teva marca sigui més forta.
disseny grafic berga imatge gràfica

logos

El logotip és la primera imatge que tindran de tu els teus clients. Un bon logotip ha de ser simple, que es recordi i que sigui fàcilment reproduïble en els diferents elements corporatius. Les aplicacions que en fem després acabaran d’arrodonir la bona imatge de l’empresa. En aquesta pàgina us posem alguns exemples.

imatge - corporativa

La imatge global de l’empresa s’ha d’expressar, també, en tots els elements gràfics que l’acompanyen: cartells, retolacions, marxandatge, papereria, catàlegs… La manera com la comuniquem serà important amb la manera que el client rebrà la nostra informació. Cal posar-hi atenció.
disseny grafic berga imatge gràfica
disseny grafic berga imatge gràfica

catàlegs

Un aspecte important per a la imatge de marca és la manera com presentem els nostres productes. De la bona representació, segur que en dependran les vendes. La nostra llarga experiència en el món de l’empresa fa que tinguem cura dels detalls, des de la fotografia fins a la impressió final dels vostres catàlegs.

imatge gràfica

Hi ha aspectes de la comunicació de la marca que també cal tenir en compte i valorar-los. Les retolacions dels cotxes, dels locals, el marxandatge… tot en el seu conjunt farà que el client recordi la nostra marca i la percebi com a “marca amiga”.
disseny grafic berga imatge gràfica
disseny grafic berga imatge gràfica

cartells

Per a la comunicació d’entitats, organitzacions, institucions, etc., per transmetre l’esdeveniment que se celebrarà, cal fer servir totes les armes, i un cartell que cridi l’atenció és fonamental, tant si es vol imprimir com si és únicament per posicionar-lo a les xarxes. Un bon cartell ha de saber sintetitzar i comunicar i ha de servir per assolir una major difusió de l’activitat.

llibres i revistes

Portar a terme l’edició d’un llibre té, per descomptat, la seva complexitat. La nostra experiència ens diu que s’ha d’organitzar molt bé la informació i fer-lo atractiu de disseny. Sabrem trobar per al teu llibre una bona portada, alhora que el farem de bon llegir i pràctic per al lector.
disseny grafic berga imatge gràfica
×