Som un equip de dissenyadors gràfics professionals apassionats

Ermínia Altarriba

encapçalats per una grafista —Ermínia Altarriba—, que es posen al teu servei per aconseguir un llibre magnífic, personalitzat, únic.
Venim del món del disseny gràfic i la nostra àmplia experiència en el món de l’edició ens ha portat a la nostra actual passió: l’edició de llibres de viatges, de llibres d’esdeveniments familiars, de llibres… de vida!

Volem ajudar-te a plasmar l’emoció que vas sentir davant d’un paisatge preciós de l’Índia, o l’admiració que et va causar el desert de Líbia o les muntanyes del Nepal. Traduirem en pàgines esplèndides les fotos del casament, de la comunió o dels primers anys de vida del teu fill.

Farem del llibre un record inoblidable!

Perquè… quantes vegades has pensat de fer un àlbum fotogràfic del teu viatge i no has trobat mai el moment?

Nosaltres t’ho posem fàcil: ens envies les fotografies que més t’agraden, ens fas una ressenya del tipus de llibre que vols i et farem la proposta adequada.

Grafista de vocació i professió, vaig llicenciar-me en Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

Durant molts anys he treballat en diferents projectes com a freelance i he dirigit el meu propi estudi de disseny.

Els projectes que, fins ara, he portat a terme són molt variats, des del cartellisme, la maquetació de revistes, fullets i publicitat en general, passant per la maquetació i edició de llibres.

Per completar la meva feina de grafista, he fet molts cursos de fotografia i retoc fotogràfic.

Actualment, vull amalgamar dues de les meves passions —la fotografia i els viatges— amb la meva professió: la maquetació i edició de llibres amb un alt grau de personalització i disseny.

Joan
Casellas

MAQUETACIONS PERSONALITZADES

La maquetació de cada pàgina té un caràcter especial. Si ens envies escanejats els bitllets d’avió, les entrades al concert, les invitacions de casament o el què vulguis guardar i recordar… tot! es pot incorporar a l’elaboració del teu llibregràfic. És una manera de personalitzar-lo al màxim.

SALVAGUARDEM ELS RECORDS

És evident que tenim moltes fotografies a l’ordinador però les tenim salvades? Tenir a mà un llibre dels teus familiars, dels teus viatges, d’aquell dia tan especial… farà que els teus records estiguin ben guardats. Si no en fas un llibre, pot ser que els perdis!

ALTRES SERVEIS FOTOGRÀFICS

L’Albert és el nostre fotògraf col·laborador. Us ofereix serveis fotogràfics de tot tipus i el tractament professional de les vostres imatges. Demana’ns informació.

TRACTAMENT DE FOTOGRAFIES

El Pol és un expert en Photoshop i us pot recuperar i millorar les fotografies que, amb el pas del temps, s’han fet malbé. Demana’ns informació.

On puc anar ara?

a un altre lloc en què trobaràs més informació sobre com poder-te ajudar

×