Vam fer el nostre viatge de nuvis a Islàndia, la terra del foc, de l’aigua, del gel… Ens va enamorar aquest país tan diferent del nostre i, encara que era el novembre i que no ens va fer gaire bon temps, vam gaudir de la natura i dels paisatges meravellosos. Jo tinc coneixements bàsics de fotografia, però el canvi que van fer les nostres fotos quan les van haver tractat per fer-nos l’àlbum va ser extraordinari. Amb les meves descripcions i una maquetació super-professional n’hem fet un llibre preciós! En tindrem un record per sempre!!

 

Sílvia & Carles

Vam anar a l’Índia el setembre de 2012. Des de llavors que tenia pendent fer-ne un àlbum, perquè va ser un viatge espectacular. En volia un record perquè, com sempre, ens vam passar a l’hora de fer les fotos i teníem l’ordinador ple, però no en disfrutàvem perquè no ens les miràvem mai. Fa mandra… No trobava mai el moment, el temps ni les ganes de fer-ne un àlbum. Vaig veure el que ens oferia Llibresgràfics i va ser una revelació: vaig enviar les fotos, em van fer una prova, vaig fer alguns canvis (no gaires perquè ho van encertar tot a la primera), vaig afegir algun títol i, fins i tot, hi vam posar els bitllets, entrades i tiquets que havia guardat jo. Finalment, el vaig poder regalar al Ricard el dia del seu aniversari. Va ser com tornar a reviure el viatge! De debò, un gran record!

 

Ricard & Montse

El juliol de 2014 l’Olga i l’Àngel es van casar. Els amics no sabíem què regalar-los. Vam veure aquest servei i ens va agradar molt. Vam fer fotos el dia del casament i vam poder fer un àlbum molt personal, divertit, però, alhora, molt professional. Si l’haguéssim contractat a un fotògraf ens hauria sortit caríssim! En canvi, així, vam poder fer un regal als nuvis que recordaran tota la vida. Ens ha agradat molt!

Els amics

×